05 October 2009

mcm-mcm ada....








Bnyak bnda nak tulis..

Banyak prkara yg bersarang kat kepala ni..

Nak start yg mana satu ek??

Jap..aku pilih dulu..


Haaa dah jumpa! Tulis yg ni la...emmm pnjg sgt la plak citernye..kang ader plak yg ingt aku ni tgh karang cite telenovela..huh!

Search again..aaahaaa! Dh jumpa...tp kan..cam xbest jek...cam bosan jek! haaaa..simpan blik!

Last aku carik ni...aku scan satu prsatu cerita yg aku simpan dgn kemasnyer di otak aku ni...



Akhirnya...


Finally...


Saatnya...
Aku mnyedari....


Aku tiada bakat menulis @ mengarang ayat dgn baik....
Hampeh btul!



Aku smpn blik semua crita tu kat tmpt yg spatutnya. Cukup la tu! Aku taknak hidup dlm kenangan jek! xder bnda yg baru pun..tu sume kenangan!


Disebabkan, aku ni dilahirkan sebgai seorng yg baik hati..so aku tulis jugak la apa yg aku nak share td.. Tp xderlah pnjang2..ckuplah stakat 'Title' ciptaan aku ni..hihi!


-Gegaran kat rumah & Getaran hati aku

-Ada aper ngn gmbar? aku xmntak,dia yg bg.. ingtkan aku 'special'..rupanya org lain pun dpt gak!

-Abah ngn frame air terjunnya..mak ngn kain elanye..aku ngn pahalanya

-Biar ko rasa, ape yg aku rasa...tu pun kalo ko ader prasaan ar..huh!

-Thanks Miss Wawa! Ade saper2 nak sign up insurans ngn aku lg??

-Hawa dah nak kawin...sedih+hepi+teruja+aku pun nk kawin gak!huhuhu.

-Stress!...aku doakan ko cpt2 sembuh yer. Solat jgn tnggal bro! Doa bnyak2 key!

-Aku syg sume kwn2 aku..baik yg kat kmpung, kat skolah, kat UiTM, FSTEP..


Sharing is Caring..kal0 kurang keja es0k, aku smbung...